Termeni si conditii

1. Introducere

Acești termeni și condiții („Termenii”) guvernează utilizarea site-ului web tigla-metalica.elver.ro („Site-ul”) de către utilizatorii acestuia („Utilizatorii” sau „Dvs.”). Site-ul este deținut și administrat de Elver Intercons („Compania” sau „Noi”).

2. Acceptarea termenilor

Prin utilizarea Site-ului, sunteți de acord cu Termenii și condițiile noastre, iar aceștia devin un acord legal între dvs. și Companie. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii, vă rugăm să nu utilizați Site-ul.

3. Utilizarea site-ului

Utilizatorii pot accesa și utiliza Site-ul doar în scopuri personale și comerciale legitime și în conformitate cu toți Termenii și condițiile legale aplicabile. Utilizatorii nu pot utiliza Site-ul în scopuri ilegale sau interzise de Termeni sau de legile și regulamentele aplicabile. Utilizatorii sunt responsabili pentru asigurarea că utilizarea lor a Site-ului este în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

4. Drepturi de proprietate intelectuală

Compania deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafice, fotografii, imagini, sunete, muzică, videoclipuri, software și cod sursă. Utilizatorii nu pot reproduce, distribui, modifica, crea opere derivate, afișa sau exploata în alt mod nicio parte din conținutul Site-ului fără permisiunea scrisă a Companiei.

5. Limitarea responsabilității

Site-ul și conținutul acestuia sunt furnizate „așa cum sunt” și „conform disponibilității”. Compania nu garantează că Site-ul va fi fără erori sau întreruperi și nu va fi responsabilă pentru orice daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea Site-ului.

6. Limitarea răspunderii utilizatorului

Utilizatorii sunt responsabili pentru utilizarea lor a Site-ului și își asumă toate riscurile și responsabilitățile aferente. Compania nu va fi responsabilă pentru nicio pierdere sau daună cauzată de utilizarea inadecvată sau neautorizată a Site-ului.

7. Modificări ale termenilor

Compania își rezervă dreptul de a modifica Termenii în orice moment, fără notificare prealabilă a Utilizatorilor. Utilizatorii sunt responsabili pentru revizuirea periodică a Termenilor pentru a fi la curent cu orice modificări. Utilizarea continuă a Site-ului după modificarea Termenilor reprezintă acceptarea implicită a acestora.

8. Legile aplicabile

Utilizarea Site-ului și Termenii sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile României. Orice dispute cu privire la utilizarea Site-ului vor fi supuse jurisdictiei instanțelor competente din România.

9. Divizibilitatea

Dacă oricare dintre prevederile Termenilor este considerată nevalidă sau inaplicabilă de către o instanță competență, aceasta nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi ale Termenilor.

10. Înțelegerea completă

Termenii reprezintă înțelegerea completă între Utilizatori și Companie cu privire la utilizarea Site-ului și înlocuiesc toate înțelegerile anterioare sau contemporane.

11. Contact

Pentru orice întrebări sau comentarii cu privire la Termeni sau utilizarea Site-ului, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe Site.

Acești Termeni și condiții reprezintă acordul legal între Utilizatori și Companie cu privire la utilizarea Site-ului. Vă recomandăm să revizuiți acești Termeni periodic pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice modificări. Vă mulțumim pentru utilizarea Site-ului Elver Intercons - tigla-metalica.elver.ro.