Novatik Metal

novatik-metal-slate-header.png

AVANTAJE

De ce Novatik Metal?

Cu toții căutam locul perfect în care să ne simțim în deplin confort și siguranță. De cele mai multe ori, realizăm că acel loc este pur și simplu…acasă. Acoperișul Novatik METAL reprezintă o investiție pe termen lung în calitate, durabilitate și o estetică deosebită.

Design deosebit
si versatilitate

design-deosebit-si-versatilitate.jpg

Popularitatea crescândă a învelitorilor din oțel cu acoperire de rocă vulcanică se datorează în primul rând soluției oferite de aceste sisteme, alături de o gama variată de stiluri și modele disponibile. În gama Novatik NATURA am ales cinci profile care recrează aspectul învelitorilor consacrate:  NATURA CLASIC - profil ce amintește de țigla tradițională de pretutindeni, NATURA WOOD – de frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă de lemn, NATURA SLATE – de aspectul deosebit al ardeziei, NATURA ROMAN – de arhitectura acoperișurilor mediteraneene și NATURA STONE – profil ce amintește de imaginea inconfundabilă a acoperișurilor tradiționale din piatră. Acoperișul Novatik NATURA imprimă un caracter unic, care rezonează perfect cu persoanele aflate în căutarea unui stil diferit ce poate să le scoată din anonimat. 

Garantie estetica
30 de ani

garantie-estetica.jpg

Fiecare modul Novatik Natura este finisat cu rocă bazaltică, acoperită cu un strat ceramic ce trece printr-un proces de stabilizare a culorii la temperaturi de peste 900 grade Celsius, rezultând un acoperiș a cărui culoare este durabilă și puternic rezistentă la ultraviolete. Alegând una din culorile Novatik, te vei bucura de NATURA chiar la tine acasă. Garanția estetică este de 30 de ani.

Garantie tehnica
60 de ani

garantie-tehnica.jpg

În timpul procesului de producție, panourile Novatik NATURA sunt supuse unor proceduri și teste multiple de control al calității, rezultând unul dintre cele mai durabile și rezistente sisteme de acoperiș de pe piață, fiind susținut de o garanție tehnică de 60 de ani. Acoperișurile Novatik NATURA sunt proiectate să reziste testului timpului, fiind recomandate atât în proiecte rezidențiale cât și comerciale.

Durabilitate

durabilitate.jpg

Modulele Novatik NATURA sunt realizate din oțel protejat anticoroziv pe ambele fețe cu aliaj Zinc-Magneziu plus protecție suplimentară anticorozivă multiface® sau cu aliaj Aluminiu-Zinc, finisate cu rocă vulcanică și cu o rezistență excelentă la coroziune față alte acoperișuri din oțel. Cu Novatik NATURA ai siguranța că în cazul fenomenelor meteo severe (temperaturi extreme, precipitații abunente) modulele nu se vor deforma din cauza dilatării/contractării și nu vor absorbi apa, evitând astfel riscul de a îngreuna învelitoarea. Acoperișurile noastre sunt avansate din punct de vedere tehnic, performante în condiții de vreme extremă, iar îmbinarea perfectă a modulelor asigură o etanșare optimă împotriva intemperiilor.

Protectie si siguranta impotriva dezastrelor naturale

protectie-impotriva-dezastrelor.jpg

Țigla metalică Novatik NATURA este produsă în panouri mici (module) pentru a vă proteja casa chiar și în cazul fenomenelor naturale majore cum ar fi grindina, incendiile și cutremurele. Fixarea solidă în planul învelitorii, realizată prin cuie, face aproape imposibilă smulgerea acestora în cazul vânturilor puternice sau a furtunilor. Datorită structurii și materialelor folosite în compozitie, modulele Novatik NATURA nu sunt combustibile și nu se vor aprinde în cazul incendiilor. O greutate mai mică a învelitorii influențează pozitiv comportamentul în ansamblu al clădirii, reducând semnificativ riscul prăbușirii în cazul cutremurelor.

Zgomot redus
si rezistenta la zapada

zgomot-redus.jpg

Acoperirea cu rocă vulcanică a țiglelor metalice Novatik NATURA actionează ca o bariera fonică eficientă, reducând semnificativ zgomotul produs de ploaia torențială, furtună sau grindină. De asemenea, finisajul texturat al modulelor asigură aderenţa zăpezii, fără a mai fi nevoie de parazăpezi, aceasta fiind reținută pe acoperiș până când se topește în mod natural, eliminându-se astfel pericolul alunecărilor de zăpadă.

Greutate redusa
si montaj facil

greutate-redusa.jpg

Panourile metalice Novatik NATURA sunt ușoare, având o greutate de 6-7 kg/mp. Fiind o învelitoare cu greutate redusă este alegerea perfectă atât pentru clienții care optează să-și renoveze acoperișul, cât și pentru cei care aleg instalarea unor noi sisteme de învelitori rezistente. Un acoperiș ușor reduce costurile materialelor în ansamblu, costurile și timpul de execuție al montajului și limitează disconfortul produs în timpul renovărilor. Sistemele Novatik NATURA sunt recomandate pentru pante de minim 12 grade.

Prietenos cu mediul

prietenos-cu-mediul.jpg

Oțelul 100% reciclabil, ecologic și eficient din punct de vedere energetic este unul dintre puținele materiale de construcție cu adevărat prietenoase cu mediul. Am dezvoltat acoperișurile Novatik NATURA respectând una dintre cele mai importante valori care ne caracterizează: respectul pentru oameni și mediu. Gândim în perspectivă, gândim responsabil!

accessories.jpeg

NOVATIK METAL

Accesorii NOVATIK METAL

Novatik oferă un program complet de accesorii pentru acoperiș. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă acoperișului și completează aspectul estetic al acestuia. Un acoperiș etanș și ventilat limitează riscul apariției condensului, îmbunătățește eficiența termoizolaţiei și optimizează funcționarea dispozitivelor de ventilare. Folia anticondens permite vaporilor ajunși în stratul de termoizolație să iasă cât mai rapid spre exterior și împiedică formarea condensului care ar afecta termoizolaţia. Totodată împiedică pătrunderea condensului, ce se poate forma sub învelitoare, în stratul de termoizolație. Din aceste cauze, etanșeitatea acoperișului și a fațadelor este determinantă pentru stabilirea confortului interior.

1.Coama+rectangulara-2023.png
2.Coama+rotunda-2023.png
4.Pazie-2023.png
9.Element+racord-2023.png
13.Racord+orizontal+la+perete-2023.png
14.Dolie-2023.png
16.Sort+streasina-2023.png
17.Sort+picurator-2023.jpg
18.Coama+dreapta-2023.png
19.Coama+ranforsata-2023.png
21.Profil+perforat+de+agatare-2023.png
22.Pazie-2023.png
24.Racord+lateral+la+perete-2023.png
25.Racord+orizontal+la+perete-2023.png
26.Racord+imbinare+panouri-2023.png
28.Sort+streasina-2023.png
32.Banda+acustica-2023.png
33.Sfartecatoate-2023.png
34.Parazapezi+profil+Sigma-2023.png
36.Membrana+anticondens-toate+profilele-2023.png
40.Parazapezi+bara-2023.png
43.Ventilatie+camp-sanitara-2023.png
44.Cleme+de+inox-2023.png
45.CLEME+FIXARE+INOX+MOBILE-2023.png
46.Cleme++fixare+inox+fixe-2023.png

CONTACT

Contacteaza Elver Intercons

Vrei mai multe detalii?

Trimite-ne un mesaj si te vom contacta
in cel mai scurt timp!

Alfred Radu

Inda Iliescu